Apple ar putea lansa un ceas rezistent la șocuri anul viitor

Apple ar putea lansa un ceas rezistent la șocuri anul viitor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 dec 2021

Seria Apple Watch de anul viitor are șanse mari să fie compusă din trei modele, dintre care unul să fie de tip “rugged”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Analistul Ming-Chi Kuo spune că informațiile provenite de la partenerii Apple arată că gigantul american a dezvoltat o versiune de Apple Watch rezistentă la șocuri, ce va fi vândută începând de anul viitor.

Zvonurile despre un Apple Watch “rugged” nu sunt noi, însă este pentru prima oară când este estimată și o dată de lansare a acestuia.

Oracle este aproape de cea mai mare achiziție din istoria sa CITEȘTE ȘI Oracle este aproape de cea mai mare achiziție din istoria sa

Viitoarea serie va fi compusă din trei modele. Alături de versiunea normală, va exista un model Explorer (ceasul rezistent) și unul mai ieftin, dar cu mai puțină tehnologie, care va purta indicativul SE.

Apple Watch Explorer va avea o carcasă dintr-un material cu o rezistență ridicată la șocuri și va fi orientat către cei care practică sporturi extreme.

A opta serie de ceasuri Apple va fi dotată cu senzori pentru măsurarea temperaturii corpului, care vor oferi o serie de noi informații pentru fitness și sănătate.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ceasuri