Apple Card anunță câți clienți are

Apple Card anunță câți clienți are
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 31 ian 2024

Apple a făcut publice o serie de informații despre unul dintre principalele servicii financiare oferite de companie, Apple Card.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

În ciuda faptului că este disponibil, deocamdată, doar Statele Unite, Apple Card a trecut de 12 milioane de clienți.

Cei peste 12 milioane de clienți ai serviciului, au primit anul trecut, în total, recompense de peste un miliard de dolari. Acestea vin sub formă de cash back în urma achizițiilor și pot fi, în funcție de metoda de plată și brandul ales, între 1% și 3% din sumele plătite.

Alphabet are cel mai bun trimestru de la începutul anului 2022, dar veniturile publicitare nu mulțumesc. Acțiunile cad CITEȘTE ȘI Alphabet are cel mai bun trimestru de la începutul anului 2022, dar veniturile publicitare nu mulțumesc. Acțiunile cad

Banii din recompense pot fi vărsați automat într-un cont de economii și, conform companiei americane, majoritatea utilizatorilor folosesc această opțiune.

Peste un milion dintre utilizatorii Apple Card au partajat serviciul cu membrii familiei, spune Apple, sugerând că numărul real de utilizatori ai serviciului este chiar mai mare.

Apple Card a fost lansat în urmă cu aproape cinci ani, cu o dobândă anuală de 4,35% pentru contul de economii. Recent, aceasta a crescut la 4,5%.

Apple nu a anunțat până acum planuri pentru extinderea serviciului în afara Statelor Unite. Compania trebuie să găsească și un nou partener, după ce Goldman Sachs a decis să se retragă la finalul contractului actual.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple card
apple
apple pay