Apple închide din nou unele magazine în SUA, din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid-19 în țară

Apple închide din nou unele magazine în SUA, din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid-19 în țară
scris 20 iun 2020

Apple a anunțat vineri că va închide din nou unele magazine din Florida, Arizona, Carolina de Sud și Carolina de Nord, din cauza creșterii numărului cazurilor de Covid-19 în țară, transmite Reuters.

Măsurile vor afecta 11 magazine din aceste state, potrivit companiei. Acțiunile Apple au scăzut cu 0,5% în urma informației, scrie News.ro.

Rusia ridică interdicția asupra mesageriei criptate Telegram CITEȘTE ȘI Rusia ridică interdicția asupra mesageriei criptate Telegram

La sfârșitul lunii mai, Apple intenționa să redeschidă aproximativ 100 de magazine din Statele Unite, majoritatea centre de ridicare a produselor comandate de clienți, dar și unele care oferă clienților servicii tradiționale, ca urmare a relaxării restricțiilor.

Însă, numărul cazurilor de coronavirus din Statele Unite a crescut constant, peste 2,2 milioane de oameni fiind infectați și cel puțin 118.396 pierzându-și viața.

Într-o scrisoare adresată clienților în luna mai, directorul pentru retail al Apple, Deirdre O’Brien, a spus că Apple va analiza datele la nivel local și că reînchiderile vor avea loc în funcție de acestea.

”Nu ne repezim să luăm aceste decizii, iar redeschiderea unui magazin nu înseamnă că nu vom lua măsura preventină de închidere, dacă situația locală va impune acest lucru”, a subliniat O’Brien.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
coronavirus
covid 19
epidemie