Apple Music Classical, disponibil pe iPad

Apple Music Classical, disponibil pe iPad
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 nov 2023

Serviciul de streaming pentru muzică clasică Apple Music Classical este acum disponibil pe tabletele iPad.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

După lansarea în martie pe iPhone a serviciului de streaming Apple Music Classical, acesta ajunge acum să poată fi folosit și pe tabletele companiei.

Apple a lansat o aplicație de iPad pentru cel mai nou serviciu de streaming audio al companiei, care aduce pe tablete funcționalitatea oferită deja de șapte luni pe iPhone.

CITEȘTE ȘI Primele concluzii ale discuției cu Sam Altman - Nou CEO interimar la OpenAI

Deși există ca o aplicație separată, Apple Music Classical face parte din Apple Music, fiind inclus în cadrul acestui serviciu, fără ca utilizatorii să plătească în plus.

Apple a ales să creeze o aplicație dedicată special muzicii clasice pentru a oferi acces la informații caracteristice acestui gen (versiune, dirijor etc.), care nu se regăsesc în Apple Music.

Aplicația de iPad oferă optimizări caracteristice ecranelor mai mari, precum o bară laterală pentru navigare în cadrul secțiunilor principale ale aplicației.

Interesant este că, în mai, Apple a lansat o aplicație de Android pentru Apple Music Classical înaintea aplicației pentru iPad.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple music classical
ipad