Apple testează dispozitive pliabile cu E Ink

Apple testează dispozitive pliabile cu E Ink
scris 18 mai 2022

Tehnologia E Ink este o posibilă variantă pentru Apple, în drumul său spre un prim device pliabil, fundamental diferit de ceea ce există acum pe piață.

Faptul că Apple lucrează la unul sau mai multe dispozitive pliabile, nu este o noutate, zvonuri credibile circulând în acest sens de mai mulți ani. Noutatea este, însă, faptul că Apple ar putea să folosească tehnologia E Ink.

E Ink este un tip foarte economic de ecran, cel mai celebru dispozitiv care îl folosește fiind Kindle. Însă, în ultimii ani, acest format a evoluat și poate fi și color, nu doar monocrom.

Apple modifică felul în care sunt prelungite abonamentele care se scumpesc CITEȘTE ȘI Apple modifică felul în care sunt prelungite abonamentele care se scumpesc

Apple, conform analistului Ming-Chi Kuo, testează un device al cărui ecran extern este de tip E Ink.

Consumul redus de energie joacă un rol important în schema Apple. Datorită acestui factor, poate fi folosită o baterie mai subțire, iar dispozitivul în sine poate arăta mult mai bine dacă nu este la fel de gros precum telefoanele pliabile care există acum pe piață.

Oricând va fi gata un astfel de device, Apple își asumă condiția de a intra târziu pe această piață. Însă, dacă va reuși într-adevăr să creeze un pliabil subțire, relativ ușor și practic, acesta va lua imediat fața concurenței actuale.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
ink