Apple va organiza evenimentul WWDC 2018 între 4 și 8 iunie

Apple va organiza evenimentul WWDC 2018 între 4 și 8 iunie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 mar 2018

Worldwide Developers Conference, evenimentul anual organizat de Apple pentru dezvoltatorii de aplicații, va avea loc anul acesta în perioada 4 – 8 iunie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple a decis să revină la San Jose, California, pentru ediția din 2018 a conferinței WWDC. Biletele vor putea fi rezervate de pe site-ul oficial pe 22 martie, urmând ca o zi mai târziu Apple să le împartă aleatoriu.

Ca în fiecare an, focusul Worldwide Developers Conference este software-ul companiei, dezvoltatorii software și presa fiind principalii interesați.

Apple este așteptată să anunțe noutăți legate de iOS și macOS, sistemele sale de operare pentru dispozitivele mobile și laptopuri.

VIDEO Larry Page își testează taxiul zburător în Noua Zeelandă CITEȘTE ȘI VIDEO Larry Page își testează taxiul zburător în Noua Zeelandă

Șeful Apple a anunțat deja că iOS 12 se va concentra pe îmbunătățirea performanței și a stabilității, o decizie binevenită date fiind numeroasele probleme observate la software-ul companie americane în ultima vreme.

Asta înseamnă că nu vor fi multe facilități noi în versiunile de anul acesta de iOS și macOS. Dacă informațiile actuale se confirmă, Apple ar urma să lanseze aplicațiile universale. Rulând pe iPhone, iPad și Mac-uri, acestea ar necesita mai puține resurse din partea dezvoltatorilor.

Tot la Worldwide Developers Conference 2018 este așteptat ca anunțurile software să fie completate de prezentarea unor noi versiuni de iPad-uri și MacBook-uri. Zvonurile de până acum vorbesc de versiuni mai ieftine ale celor două tipuri de dispozitive

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
wwdc
ios
macos