Apple va repara problema cu camera foto a modelelor iPhone 14 Pro

Apple va repara problema cu camera foto a modelelor iPhone 14 Pro
scris 20 sep 2022

După ce mulți utilizatori s-au plâns că nu pot folosi camera foto cu aplicații terțe pe cele două modele Pro ale seriei iPhone 14, Apple promite o rezolvare rapidă a problemei.

În cursul week-end-ului trecut, după lansarea pe piață a noii serii iPhone 14, un număr mare de utilizatori au început să se plângă de rețelele sociale de o problemă cu camera foto.

Concret, camera începea pur și simplu să tremure și să scoate sunete ciudate în momentul în care utilizatorul încerca să facă fotografii sau să filmeze cu alte aplicații decât cea preinstalată pe telefon.

VIDEO iPhone 14 Pro pare să obstrucționeze aplicațiile foto terțe CITEȘTE ȘI VIDEO iPhone 14 Pro pare să obstrucționeze aplicațiile foto terțe

Din această cauză, printre altele, nu se pot folosi funcțiile de captură ale mai multor platforme sociale, precum Instagram, TikTok sau Snapchat.

Apple a ieșit rapid cu o comunicare, spunând că este la curent cu problema apărută și că o va repara printr-un update de software pe care-l va lansa săptămâna viitoare.

Compania americană nu spune care exact este problema. Mulți bănuiesc că aceasta are legătură cu sistemul de stabilizare optică. Spre de deosebire de iPhone 14, care nu are această problemă, versiunile Pro folosesc o versiune mai nouă a sistemului de stabilizare optică.

În cele din urmă, este bine că problema poate fi rezolvată printr-un update de software care va fi disponibil curând și nu este vorba de o obstrucționare a celorlalte aplicații din partea Apple, cum existau temeri.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
camera foto
iphone 14 pro