Automattic cumpără Pocket Casts

Automattic cumpără Pocket Casts
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 iul 2021

Proprietarul platformelor WordPress și Tumblr, Automattic, anunță achiziționarea aplicației de podcast-uri, Pocket Casts.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Una dintre cele mai populare aplicații de podcast-uri, care nu este deținută de una din marile companii de tehnologie, Pocket Casts, a fost cumpărată de Automattic pentru o sumă care nu a fost făcută publică.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Pocket Casts este una dintre cele mai apreciate aplicații de podcast-uri, care oferă funcții de descoperire și organizare a conținutului și este disponibilă pe toate platformele majore.

Lansată în 2010, Pocket Casts era deținută, din 2018, de un grup de organizații media, printre care și NPR. În 2019, aplicația a lansat un program prin care dezvoltatorii de conținut își puteau monetiza creațiile, fiind una din primele aplicații de podcast-uri cu o astfel de facilitate.

Proprietarii au decis, în luna ianuarie a acestui an, să vândă Pocket Casts, din cauza faptului că pierdea bani.

Automattic spune că Pocket Casts va continua să funcționeze ca până acum și după achiziție și că va dezvolta o strânsă integrare între aplicația de podcast-uri și platforma de bloguri Wordpress.

2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare? CITEȘTE ȘI 2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare?

Wordpress deține 64,3% din piața CMS-urilor, conform unei statistici publicate în luna februarie. 40% din toate site-urile web se bazează pe Wordpress.

viewscnt
Afla mai multe despre
automattic
pocket casts
podcast