Belgienii de la Cegeka se extind în România cu birouri de tip satelit

Belgienii de la Cegeka se extind în România cu birouri de tip satelit

Lucian Butnaru, Country Director Cegeka România

Profit.ro
Profit.ro
scris 16 aug 2021

Cegeka România, furnizor de soluții IT&C cu sediul central în Belgia, a înregistrat la jumătatea anului 2021 o cifră de afaceri de 18,8 milioane euro, cu 12.2 % mai mare față de aceeași perioadă a anului trecut. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania estimează că, până la sfârșitul anului, va obține o creștere a veniturilor cu cel puțin 15% mai mare față de anul precedent, spune Lucian Butnaru, Country Director la Cegeka România.

Cegeka România se aproprie de 700 de angajați  | Birouri-satelit: un nou model de lucru

Planurile companiei pentru perioada următoare vizează extinderea în mai multe orașe din România și Moldova prin înființarea mai multor birouri-satelit, în timp ce în București va rămâne sediul central, alături de activitățile pivot din Iași. Creșterea prognozată pentru următorii 2 ani este reprezentată de angajarea a 75 de oameni noi în Moldova, în timp ce 200 de noi colegi urmează să se alăture birourilor-satelit din România.

VIDEO&FOTO Samsung și-a prezentat noile smartphone-uri pliabile, Galaxy Z Fold3 și Galaxy Z Flip3 CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Samsung și-a prezentat noile smartphone-uri pliabile, Galaxy Z Fold3 și Galaxy Z Flip3

Pozițiile deschise vizează specialiști tehnici pentru o paletă diversă de proiecte, majoritatea fiind pe următoarele tehnologii: Java, .NET, Mobile, JavaScript, Cloud, Windows, Linux, Cyber-Security, Storage și Digital Workplace. Compania a depășit pragul de 680 de angajați la nivel local, fiind recunoscută, în același timp, ca fiind printre cei mai buni angajatori IT din România.

„Modelul de lucru hibrid a fost îmbrățișat încă din fazele incipiente ale implementării acestuia ca practică. Elementul esențial a fost definirea unei strategii: cum se potrivește acest model cu valorile și cultura noastră, cu obiectivele de business, cum măsuram, ce intrumente folosim și cum integrăm în experiența de zi cu zi a angajatului acest mod de lucru. Este un proces complex pe care noi l-am implementat prin co-creare cu oamenii din organizație, având ca obiectiv principal flexibilitatea și valoarea noastră centrală «in close cooperation»”, spune Andra Antonescu, HR Director la Cegeka România.

Fraudă cu apeluri telefonice: Ce poți pierde dacă suni înapoi CITEȘTE ȘI Fraudă cu apeluri telefonice: Ce poți pierde dacă suni înapoi

 

În 2020, cifra de afaceri a grupului Cegeka s-a ridicat la 640 de milioane de euro - o creștere de 14% față de 2019. Profitul operațional a crescut cu 31%, până la 51,1 milioane de euro față de anul precedent, iar indicatorul recurent EBITDA s-a ridicat la 70,56 milioane de euro (55,13 milioane în 2019, în creștere cu 28%).

Cegeka este un grup european de IT cu sediul central în Hasselt, Belgia, un al doilea sediu în Olanda și operațiuni în alte zece țări europene, toate conduse prin antreprenoriat și leadership local.

TikTok pregătește o funcție de shopping și un instrument de recrutare CITEȘTE ȘI TikTok pregătește o funcție de shopping și un instrument de recrutare

Cu peste 5,000 angajați la nivel de grup în Europa, Cegeka este prezentă pe piața românească din 2011. 

viewscnt
Afla mai multe despre
cegeka românia
it