Bing Chat are un mod secret, în care imită personalități

Bing Chat are un mod secret, în care imită personalități
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 mar 2023

Chatbot-ul noului Bing poate imita un număr destul de mare de personalități, inclusiv politicieni, când este activat modul Celebrity.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Utilizatorii care au acces la Bing Chat, chatbot-ul implementat de Microsoft în motorul de căutare Bing, au descoperit că există un mod secret, numit Celebrity, în care acesta imită, prin răspunsurile sale, diverse personalități.

Acest mod secret poate fi activat scriind #celebrity [nume], unde „name” este numele personalității dorite. De exemplu, pentru a activa modul în care chatbot-ul îl imită pe Tom Cruise se scrie #celebrity tom cruise. În unele cazuri, funcționează scriind doar numele personalității ca hashtag.

Apple a blocat o aplicație care integrează ChatGPT CITEȘTE ȘI Apple a blocat o aplicație care integrează ChatGPT

Printre alții, Bing Chat îi poate imita pe Elon Musk, Tom Cruise, Taylor Swift, Kevin Hart, Dwayne Johnson, Beyoncé, Oprah Winfrey, Tom Hanks, Diddy, Barack Obama și Lebron James.

Pe lângă personalitățile reale, Bing Chat poate imita și o serie întreagă de caractere fictive, precum Harry Potter, Batman, Elsa, Yoda, Gandalf, Darth Vader, Katniss Everdeen, Sherlock Holmes și Gollum.

În multe cazuri, imitarea personalităților este foarte reușită. De exemplu, când este pus să-l imite pe Donald Trump și este întrebat ce părere are despre Președintele Biden, acesta răspunde: „Președintele Biden? Nu este președinte. Este o marionetă. Mi-a furat alegerile cu ajutorul mass-mediei de știri false și a stângii radicale. Ne distruge țara cu politici slabe și dezastruoase. El însuși este un dezastru.”

Din câte se pare, Microsoft a impus unele restricții și pentru aceste cazuri de utilizare, pentru a evita să nu stârnească noi controverse. Tocmai din această cauză, modul Celebrity a fost ținut secret și nu ar fi exclus să fie dezactivat, acum, când s-a aflat despre el.

viewscnt
Afla mai multe despre
bing
chatbot
personalități