“Blue Screen of Death” devine “Black Screen of Death” în Windows 11

“Blue Screen of Death” devine “Black Screen of Death” în Windows 11
scris 2 iul 2021

Faimosul ecran care apare la erorile grave din Windows, cunoscut până acum drept Blue Screen of Death, va schimba fundalul albastru cu unul negru, începând cu Windows 11.

Alături de numeroasele schimbări anunțate deja de Microsoft, Windows 11 va mai face o mică, dar greu de ignorat modificare: va folosi un fundal negru pentru ecranul de eroare cunoscut, până acum, drept Blue Screen of Death.

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

Fundalul negru a fost ales de Microsoft pentru a merge pe aceeași temă coloristică folosită și pentru alte elemente ale noului sistem de operare, precum ecranele de pornire sau închidere ale Windows-ului.

Altfel, dincolo de culoarea de fundal, conținutul și funcționalitate ecranului nu se modifică. Va fi păstrat inclusiv codul QR care permite utilizatorului să-l scaneze cu telefonul pentru a ajunge într-o pagină în care i se explică mai multe despre eroarea de care s-a lovit.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

Nici acronimul nu se modifică prin trecerea de la albastru la negru. BSOD este valabil atât pentru Blue Screen of Death, cât și pentru Black Screen of Death.

Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților CITEȘTE ȘI Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților

Windows 11 va fi lansat în a doua parte a anului, cel mai probabil în luna octombrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
blue screen of death
bsod
black screen of death
windows 11