CD Projekt lucrează la prima extindere a jocului video Cyberpunk 2077

CD Projekt lucrează la prima extindere a jocului video Cyberpunk 2077
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 sep 2021

CD Projekt lucrează la prima extindere a jocului video Cyberpunk 2077, a declarat directorul general Adam Kicinski, după ce compania poloneză a raportat un profit net peste estimări în primul semestru al anului, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cyberpunk 2077, în care joacă starul american Keanu Reeves, a fost unul dintre cele mai așteptate jocul ale anului trecut, dar după un debut afectat de defecte, a fost retras din PlayStation Store al Sony timp de șase luni, revenind pe piață în iunie, scrie News.ro.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

CD Projekt nu a oferit informații privind numărul de jocuri Cyberpunk vândute în primul semestru al anului 2021, dar oficiali ai companiei au afirmat într-o conferință cu analiștii că jocul a fost principala sursă de venituri în perioada respectivă.

Alături de The Witcher 3: Wild Hunt, Cyberpunk aurcat veniturile CD Projekt cu 29% în primul semestru, la 470,6 milioane de zloți (124 milioane dolari).

CD Projekt a raportat un profit net de 105 milioane de zloți, mai mic cu 28% comparativ cu intervalul similar al anului trecut, dar peste rezultatul de 71 de milioane de zloți anticipat de analiști.

eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace CITEȘTE ȘI eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace

Extinderea Cyberpunk ar implica taxarea jucătorilor, la fel ca în cazul celor lansate pentru The Witcher, a declarat Michal Nowakowski, membru în consiliul de administrație al companiei.

”Când vorbim despre extinderi, atunci vorbim despre lucruri mai mari”, a spus el, refuzând în același timp să ofere un calendar specific pentru lansarea acesteia.

CD Projekt a lucrat la remedierea jocului și a lansat 10 patch-uri și remedieri. Costurile sale de vânzare au crescut la 131,2 milioane de la 72,1 milioane de zloti cu un an înainte.

Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov CITEȘTE ȘI Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov

Producătorul de jocuri video intenționează să lanseze versiunile următoare ale Cyberpunk și The Witcher 3 la sfârșitul acestui an.

"Având în vedere numărul relativ mic de versiuni Next Gen ale jocurilor de înaltă calitate disponibile pe piață, credem că CP77 ar putea deveni unul dintre cele mai bine vândute titluri", au scris analiștii JP Morgan într-o notă adresată clienților.

viewscnt
Afla mai multe despre
cd projekt
cyberpunk 2077