ChatGPT dezactivează integrarea cu Bing

ChatGPT dezactivează integrarea cu Bing
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 iul 2023

Pentru că oamenii foloseau opțiunea pentru a accesa articolele aflate în spatele paywall-urilor, OpenAI a decis să dezactiveze integrarea ChatGPT cu Bing.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

La doar o săptămână după ce a lansat integrarea cu Bing, care permitea ChatGPT să caute pe internet răspunsurile la întrebările utilizatorilor, funcționalitatea a fost deja dezactivată.

OpenAI a luat această decizie după ce a constatat că această facilitate putea fi folosită pentru a accesa conținutul aflat în spatele paywall-urilor, precum articolele unor publicații.

Browser-ul DuckDuckGo este disponibil pe Windows CITEȘTE ȘI Browser-ul DuckDuckGo este disponibil pe Windows

Utilizatorul cerea pur și simplu chatbot-ului să-i prezinte textul din pagina de la o anumită adresă, iar acesta răspundea comenzii, fără să țină cont de existența paywall-ului.

Pentru a evita un eventual proces din partea publisherilor ale căror publicații erau practic piratate cu ajutorul ChatGPT, OpenAI a decis să dezactiveze temporar această facilitate.

Compania este acum așteptată să facă modificările necesare și să reactiveze integrarea cu Bing, oferită abonaților ChatGPT Plus, însă, nu este clar în acest moment când se va petrece acest lucru.

viewscnt
Afla mai multe despre
openai
chatgpt
bing