Chinezii de la OnePlus intră pe piața televizoarelor

Chinezii de la OnePlus intră pe piața televizoarelor
scris 19 sep 2018

Producătorul chinez OnePlus, cunoscut în principal pentru smartphone-urile sale, se va extinde și pe piața televizoarelor, cu un brand propriu.

Viitoarea divizie de televizoare a OnePlus va fi condusă de Pete Lau, antreprenorul în vârstă de 43 de ani care a și fondat compania.

 

Nu există deocamdată alte informații cu privire la viitoarele produse ale companiei și nici nu a fost ales încă un brand pentru acestea.

ULTIMA ORĂ Gigantul Apple și-a înființat în România o firmă. Administrator este directorul de Corporate Law - International al companiei americane CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Gigantul Apple și-a înființat în România o firmă. Administrator este directorul de Corporate Law - International al companiei americane

Ca de obicei, Pete Lau a apelat la fanii companiei pentru a le cere părerea atât cu privire la viitoarele televizoare, cât și la un viitor brand. Lau a întrebat pe Twitter ce dotări ar dori utilizatorii să vadă într-un viitor televizor OnePlus.

Cel mai probabil, compania chineză va folosi strategia care i-a adus succes și pe piața smartphone-urilor: va încerca să vină cu cât mai multe facilități la un preț cât mai mic, chiar dacă asta înseamnă o marjă mică de profit.

Extinderea celor de la OnePlus nu este neapărat o surpriză, fiind deja un trend ca majoritatea companiilor de tehnologie să se extindă în așa-numită zonă smart home.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
oneplus
televizoare