Coface Technologies își extinde echipa din România

Coface Technologies își extinde echipa din România
scris 21 mar 2023

La șase ani de la inaugurare, hub-ul de dezvoltare software Coface Technologies are în plan să crească echipa de specialiști IT până la 200 de membri în decurs de patru ani. 

Echipa locală de ingineri software lucrează la dezvoltarea de aplicații pentru back-office utilizate în majoritatea celor 100 de țări unde Coface își desfășoară activitatea, direct sau prin parteneri. Cu un ciclu de viață lung, de peste 10 ani, proiectele vizează dezvoltarea de noi functionalități pentru back-office-ul Coface utilizând tehnologii și frameworks bazate pe Java și Angular asigurând totodată activități de tip ETL (Data Warehouse), DQA (Data Quality Assurance), analiză de business, QA (Software Quality Assurance).

ULTIMA ORĂ CET Arad - vândut unui trader elvețian de mărfuri care a aparținut celui mai bogat belgian CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ CET Arad - vândut unui trader elvețian de mărfuri care a aparținut celui mai bogat belgian

Echipa Coface Technologies numără în prezent aproape 100 de specialiști. Media de experiență a colegilor din centrul de dezvoltare este de 4 ani în Coface și 10 ani de senioritate în domeniu. Un procentaj de 80% din echipa actuală de management (Team Leaders si arhitecți software) participă la derularea proiectelor Coface de la inaugurarea hub-ului, în 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
coface technologies
software