Softelligence lansează angajări

Softelligence lansează angajări

Adrian Blidăruș, CEO al grupului Softelligence

scris 20 mar 2023

Softelligence, furnizor de soluții și servicii de digitalizare pentru banking și asigurări, a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri consolidată la nivel de grup de 18,5 milioane euro, în creștere cu 33% față de anul financiar precedent, când acest indicator s-a ridicat la 13,9 milioane euro.

Dezvoltarea a fost asigurată de proiectele de transformare digitală, de data analytics și dezvoltare de software, livrate atât pe plan local, cât și către clienți din Marea Britanie și Statele Unite.

Planurile de dezvoltare includ și angajarea a peste 100 de specialiști până la final de an. În prezent, la nivel de grup, Softelligence are 270 de angajați.

“În ciuda tendinței globale anunțate de marii giganți tech, la Softelligence vom avea deschise constant, pe tot parcursul anului, un număr de noi poziții atât pentru centrele de dezvoltare software din România, la București și Craiova, cât și extern, în Macedonia, la Skopje și în Marea Britanie, la Londra. În acest moment, căutăm în special Java Developers și Data Engineers dar, pe viitor, preconizăm că vom deschide roluri pentru .NET, Big Data, Data Science, Python și machine learning”, precizează Andreea Făsui, Head of People în cadrul Softelligence.

Softelligence are 3 centre de dezvoltare software și customer support la București, Craiova și Skopje (Macedonia), de unde deservește clienți cu anvergură globală. Totodată, grupul deține un birou și în Marea Britanie, din care deservește clienți enterprise la nivel global.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
softelligence
locuri de munca