Compania americană 3Pillar Global angajează peste 100 de specialiști IT

Compania americană 3Pillar Global angajează peste 100 de specialiști IT
scris 12 mai 2021

Planurile de dezvoltare ale companiei americane 3Pillar Global în România vizează o creștere semnificativă la nivel național a numărului de angajați. 

Compania va demara un amplu proces de recrutare, deschizând peste 100 de poziții disponibile pentru specialiști IT care vor putea lucra remote, full-time, de oriunde din țară.

Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului CITEȘTE ȘI Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului

”Ne dorim să aducem în echipa noastră specialiști cu competențe cheie și o bună potrivire la nivel de valori și traiectorie de dezvoltare profesională, fără a fi limitați de bariere geografice”, spune Diana Bocăneală, Senior Director Talent Management & Delivery Center Lead 3Pillar Global România.

"Compania angajează oriunde în România programatori pe tehnologii precum .NET, Java, Front End, DevOps și iOS, ingineri QA și designeri UX pentru a susține dezvoltarea accelerată a business-ului și portofoliului de clienți în continuă expansiune, atât organică, cât și datorată achizițiilor recente ale companiei. “Specialiști din orașe precum Arad, Oradea, Targu Mures, Baia Mare, Sibiu, Brasov, Suceava, Craiova, Bacau, Galati.Alba-Iulia etc. se pot alătura echipelor noastre internaționale”, a mai spus Diana Bocăneală.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25% CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25%

În luna aprilie a acestui an compania și-a extins amprenta globală în Europa, prin achiziția Software Development Europe din Cehia, care succedă alte două achiziții din America Latină în ultimele 8 luni - Isthmus Software, cu prezența în Costa Rica și Guatemala și Tiempo Development în Mexic.

viewscnt
Afla mai multe despre
3pillar global
angajari
it