Compania olandeză Getronics se extinde în România și caută angajați

Compania olandeză Getronics se extinde în România și caută angajați

Alexandra Chivu, Managing Director, Getronics România

scris 23 mar 2022

Compania olandeză Getronics, specializată în furnizarea de soluții digitale end-to-end pentru companii din întreaga lume, își extinde prezența în România, prin deschiderea unui nou birou în București.

Cu o prezență deja în Sibiu, compania își propune să își mărească echipa cu peste 50 de specialiști IT.

Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani CITEȘTE ȘI Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani

Cu o cifră de afaceri anuală de circa 300 milioane de euro, la nivel global, și o istorie de peste 130 de ani, familia Getronics are în prezent aproximativ 4.000 de angajați în 22 de țări din Europa, Asia-Pacific și America Latină.

Getronics își propune să angajeze peste 50 de persoane până la sfârșitul anului 2022. Noii angajați se vor concentra pe furnizarea unei game variate de activități, precum: cyber defense, network, service desk, dar și marketing global.

"Am ales să ne extindem prezența pe piața din București datorită multiplelor oportunităților pe care le oferă, atât în ceea ce privește disponibilitatea talentelor și a numărului ridicat de studenți, cât și în ceea ce privește spațiile de birouri și facilitățile disponibile", spune Alexandra Chivu, Managing Director, Getronics România.

Getronics este un grup de servicii IT&C format din brandurile Getronics și Connectis.

viewscnt
Afla mai multe despre
getronics
it