Compania software mindit.io, fondată de Irina Arsene, pregătește angajări

Compania software mindit.io, fondată de Irina Arsene, pregătește angajări
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 24 feb 2022

mindit.io, companie românească specializată în dezvoltarea de software, vrea să recruteze 130 de specialiști anul acesta, atât în țară, cât și în străinătate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, până la sfârșitul acestui an, mindit.ro are în plan să ajungă la 310 angajați, de la aproximativ 180 în prezent.

Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri CITEȘTE ȘI Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri
Potrivit reprezentanților companiei, mindit.io vizează recrutări pentru toate nivelurile de senioritate – intern, junior, middle sau senior, în tehnologii precum Java, Angular, React, Azure & AWS, TIBCO, IIB, QA Engineers, SQL.
 
Pe plan local, compania are birouri deschise în București, Iași, Sibiu și Cluj, dar angajații pot alege fie munca de la birou, fie munca de acasă.

mindit.io, specializată în dezvoltarea de software, a fost fondată în 2015 de Irina Arsene, CEO.

În prezent, mindit are peste 180 de ingineri software, cu expertiză în peste 50 de tehnologii, care operează pe un portofoliu de peste 200 de proiecte naționale și internaționale. Principalele industrii deservite de mindit.io sunt: retail, fintech & wealth management, healthcare, banking și foodtech.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
mindit.io
angajari
angajari it
recrutari it
angajati
ingineri software
irina arsene
companie it
dezvoltare soft