Cristian Secoșan revine la conducerea Siemens Romania

Cristian Secoșan revine la conducerea Siemens Romania
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iul 2018

Cristian Secoșan (51 de ani), în prezent director general la Romelectro, va reveni de la 1 octombrie la conducerea Siemens Romania, au declarat luni pentru News.ro surse din piață.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Secoșan, este de la 1 septembrie 2015, director general al companiei Romelectro, contractor general de proiecte complexe de energie, în producere (termo și hidro), transport și distribuție, care face parte din Grupul Romelectro.

Plățile aferente Declarației Unice vor fi efectuate integral online, promite Guvernul. De când va fi valabil CITEȘTE ȘI Plățile aferente Declarației Unice vor fi efectuate integral online, promite Guvernul. De când va fi valabil

Secoșan a mai condus Siemens România între iulie 2009 și august 2012.

În locul său, la conducerea Romelectro a fost numit Dan Octavian Georgescu.

Cariera lui Cristian Secoșan a fost dintotdeauna legată de sectorul energetic. Absolvent al Universității „Politehnica” din Timișoara, Cristian Secoșan și-a început activitatea la UCM Reșița ca inginer, după care a activat la ABB România, ca manager de proiect, a condus E.ON Furnizare Moldova, a fost directorul diviziei de energie din cadrul Siemens România, unde a ocupat și funcția de director general executiv.

Ulterior, Secoșan a deținut funcția de membru al Directoratului Petrom, responsabil pentru activitatea de gaze și energie, între septembrie 2012 și aprilie 2015.

viewscnt
Afla mai multe despre
siemens
cristian secosan