TotalSoft a finalizat tranzacția prin care preia compania de consultanță ABS din București și numește un nou CEO

TotalSoft a finalizat tranzacția prin care preia compania de consultanță ABS din București și numește un nou CEO

Gorkem Tursucu

Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iul 2018

Producătorul român de software TotalSoft, cumpărat în 2016 de grupul turc Logo, a finalizat tranzacția prin care preia compania de consultanță Architected Business Solutions (ABS), cu sediul în București, tranzacție anunțată de Profit.ro la începutul anului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu sediul în Otopeni (județul Ilfov), ABS este o companie de consultanță internațională, specializată pe retail, tehnologie și outsourcing.

Compania a avut, în 2017, afaceri de 6,1 milioane de lei, de la 6,4 milioane de lei în rmă cu un an, și a trecut pe pierdere, care a însumat 68.696 lei, de la un profit de circa 770.000 de lei în 2016. Compania era controlată de Gorkem Tursucu - 51% și Avramos Holdings Limited (Cipru) - 49% și are printre clienți nume ca BCR, ING, Toyota, A&D Pharma, OTP Bank, Arctic sau Terapia.

În urma fuziunii, acționarii ABS dețin un pachet 20% din acțiunile TotalSoft. Totodată, Gorkem Tursucu, directorul general al ABS și șeful TotalSoft, devine CEO al TotalSoft, înlocuindu-l pe Onder Eren, care preia poziția de membru în Consiliul de Administrație al companiei.

EXCLUSIV Ericsson transferă către două firme mentenanța liderului Orange România. Una îl are ca acționar pe Dan Bedros, fost șef Alcatel Lucent România CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Ericsson transferă către două firme mentenanța liderului Orange România. Una îl are ca acționar pe Dan Bedros, fost șef Alcatel Lucent România

Cu o experiență de 20 de ani în consultanță,  Tursucu a fondat și gestionat operațiunile ABS în ultimii 12 ani. Anterior, a deținut poziții de conducere în companii globale precum Arthur Andersen și Ernst & Young, fiind responsabil de numeroase proiecte de consultanță în management și corporate finance, în mai multe industrii.

Totodată, a gestionat proiecte de îmbunătățire a eficienței proceselor pentru companii globale publice și private, în regiuni precum Comunitatea Statelor Independente, Europa Centrală și de Est, India și Orientul Mijlociu.

TotalSoft are o echipă de 470 de specialiști și proiecte în 46 de țări, pe 4 continente. Compania a fost înființată în 1994 de Liviu Drăgan, iar în 2016 a fost achiziționată de către turcii de la Logo, ca parte a strategiei companiei de a se extinde pe piețele internaționale.

Logo este prezentă pe 45 de piețe internaționale și deservește peste 85.000 de clienți în Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia.

viewscnt
Afla mai multe despre
abs
totalsoft
cumparare
consultanta. logo
architected business solutions