De Paște, Vodafone România oferă 3 zile de internet național nelimitat gratuit

De Paște, Vodafone România oferă 3 zile de internet național nelimitat gratuit
scris 13 apr 2017

Pe 15, 16 și 17 aprilie 2017, Vodafone oferă trafic național de date nelimitat și gratuit tuturor clienților săi care folosesc servicii mobile.

Cei peste 8,7 milioane de utilizatori mobili care au cartele preplătite, abonamente sau servicii dedicate companiilor vor avea acces nelimitat și gratuit pentru a naviga pe internet, a face streaming și a folosi social media.

Compania Vodafone este prezentă pe piața românească din anul 2005, când a achiziționat Connex, care și-a lansat serviciile în 1997. 

Codurile PIN ale smartphone-urilor pot fi sparte folosind senzorii din dotare CITEȘTE ȘI Codurile PIN ale smartphone-urilor pot fi sparte folosind senzorii din dotare

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume. Vodafone are divizii în 26 de țări, 49 de rețele partenere în întreaga lume și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 31 decembrie 2016, Vodafone avea 470 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 14,3 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
internet nelimitat
internet gratuit