Dell lansează noul laptop de business Latitude 7400

Dell lansează noul laptop de business Latitude 7400
scris 7 ian 2019

Cu puțin înaintea debutului târgului CES 2019 de la Las Vegas, Dell și-a prezentat noul laptop din clasa business, Latitude 7400.

Latitude 7400 păstrează aspectul serios al portabilelor de pe acest segment de piață, beneficiind de un șasiu construit din aluminiu și cântărind aproximativ 1,3 kg.

Ca majoritatea laptopurilor noi, Latitude 7400 vine cu rame mai înguste în jurul ecranul full HD de 14 inch.

Conform celor de la Dell, ecranul dispune un mod super economic care va consuma mai puțină energie, oferind automat o autonomie mai bună.

Reddit a ajuns la 14 miliarde de afișări pe lună în 2018 CITEȘTE ȘI Reddit a ajuns la 14 miliarde de afișări pe lună în 2018

Senzorii din jurul ecranului stau la baza uneia dintre cele mai interesante facilități software din ultima vreme. Când utilizatorul pleacă din fața laptopului, accesul la Windows va fi blocat automat, iar când acesta revine ecranul se va aprinde, iar sistemul de recunoaștere facială va debloca tot automat accesul la sistemul de operare.

Altfel, din punct de vedere tehnic dotările merg până la modelul i7 al celei de-a opta generații de procesoare mobile de la Intel, 16 GB memorie RAM și 1 TB stocare SSD.

Opțional, cumpărătorii pot opta pentru montarea unui modem LTE gigabit, pentru accesarea internetului pe baza unei conexiuni de date.

Dell Latitude 7400 va fi disponibil din luna martie și va costa începând cu 1.600 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
dell
latitude
laptop