Disney și Google au ajuns la un nou acord privind YouTube TV

Disney și Google au ajuns la un nou acord privind YouTube TV
scris 20 dec 2021

Disney și Google au anunțat că au ajuns la un acord privind revenirea ESPN, ABC și a altor canale pe YouTube TV, după două zile de când o dispută contractuală a făcut ca ele să nu mai fie disponibile pe serviciul de streaming.

Termenii acordului nu au fost dezvăluiți, relatează Variety. Este estimat că YouTube TV are mai mult de 4 milioane de abonați în Statele Unite, iar Google a precizat că prețul pentru accesul la acesta va rămâne 64,99 de dolari pe lună, scrie News.ro.

Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies CITEȘTE ȘI Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies

„Am început deja să restabilim accesul la rețelele Disney precum ESPN și FX, inclusiv conținutul lor live și on-demand, precum și pentru orice înregistrări care se aflau anterior în biblioteca noastră”, a transmis YouTube duminică, zi în care a spus că va fi restabilit și accesul la stațiile locale ABC.

Disney Media and Entertainment Distribution a comunicat: „Suntem încântați să anunțat că, după o scurtă întrerupere, am ajuns la un nou acord de distribuție cu YouTube TV al Google pentru difuzarea portofoliului nostru de rețele”.

EXCLUSIV Early Game Ventures va lansa al doilea fond de investiții, cu majorări substanțiale de cifre: Următorul unicorn românesc va apărea în mai puțin de 5 ani CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Early Game Ventures va lansa al doilea fond de investiții, cu majorări substanțiale de cifre: Următorul unicorn românesc va apărea în mai puțin de 5 ani

Întreruperile cauzate de dispute contractuale au devenit tot mai obișnuite. În 2020, a fost înregistrat un număr record, de 342 de întreruperi ale rețelelor pe servicii TV cu plată, față de 278, în 2019, potrivit  American Television Alliance (ATVA), grup ce reprezintă provideri de cablu, satelit și telco TV.

viewscnt
Afla mai multe despre
disney
youtube tv
google