Divizia de gaming din România a proprietarului PornHub și-a majorat profitul cu peste 61%

Divizia de gaming din România a proprietarului PornHub și-a majorat profitul cu peste 61%
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 aug 2020

Super Hippo Studios RO, subsidiara din România a diviziei de jocuri video a grupului multinațional MindGeek, care deține site-urile de top pentru adulți PornHub, YouPorn, RedTube și multe altele, precum și casele de producție de profil Brazzers, Digital Playground și Reality Kings, și-a majorat anul trecut cu peste 61% profitul net și cu circa 41% cifra de afaceri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, Super Hippo Studios RO SRL, controlată de vehiculul juridic înregistrat în Irlanda Nutaku Publishing Limited, parte a grupului MindGeek, a înregistrat în 2019 o cifră de afaceri de 25,29 milioane lei, în creștere cu 41% de la cea de 17,9 milioane lei consemnată în 2018. Entitatea-mamă și-a schimbat numele din Super Hippo Studios în Nutaku Publishing în mai anul trecut.

Compania românească a raportat pentru anul trecut un profit net de 1,32 milioane lei, cu peste 61% mai mare față de cel de circa 821.000 lei din 2018.

DIICOT a reținut patru membri ai unei grupări conduse de un fost angajat MAI, care șantaja oameni de afaceri CITEȘTE ȘI DIICOT a reținut patru membri ai unei grupări conduse de un fost angajat MAI, care șantaja oameni de afaceri

Super Hippo Studios RO SRL a continuat să facă angajări în cursul anului trecut, terminând 2019 cu un număr mediu de 140 de salariați, față de 96 în anul anterior. Firma a reușit și să își reducă datoriile, de la 4,59 la 3,82 milioane lei.

Grupul-mamă MindGeek are în prezent disponibile pentru cei care doresc să se angajeze un număr de 23 de posturi în București, dintre care 3 chiar la divizia Nutaku.

Nutaku este dezvoltator, publisher și operator de jocuri video pentru adulți.

viewscnt
Afla mai multe despre
nutaku games
super hippo games
mindgeek pornhub
jocuri video pentru adulti