Elon Musk vrea un sistem de plăți pentru Twitter

Elon Musk vrea un sistem de plăți pentru Twitter
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 nov 2022

Twitter ar putea încorpora, pe viitor, un sistem de plăți prin care utilizatorii să trimită bani oricui are cont pe rețeaua socială.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În cadrul celei mai recente ședințe din cadrul companiei, noul proprietar al Twitter a vorbit despre tranformarea platformei sociale într-un veritabil sistem de plăți.

Musk a spus că în cadrul sistemului pe care-l vede utilizatorii își vor conecta contul bancar la Twitter și prin intermediul rețelei sociale aceștia vor putea trimite și primi bani.

În primul e-mail trimis angajaților Twitter, Musk interzice munca de la distanță și avertizează că urmează vremuri dificile CITEȘTE ȘI În primul e-mail trimis angajaților Twitter, Musk interzice munca de la distanță și avertizează că urmează vremuri dificile

Același sistem va fi folosit pentru plata creatorilor de conținut care oferă informații sau conținut exclusiv în spatele unui paywall personal - o altă idee pe care Twitter a lansat-o în ultima perioadă și pe care Musk vrea să o ducă mai departe.

Sistemul descris de Musk seamănă destul de mult cu PayPal, companie la a cărei înființare a contribuit, și ar puea include, la un moment dat, carduri de credit și debit cu dobânzi atrăgătoare.

Conform The New York Times, Twitter a depus deja actele necesare pentru procesul de înregistrare al serviciului de plăți la Departamentul Trezoreriei al Statelor Unite.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
plăți
twitter