evoMAG a înregistrat 5.000 de comenzi în primele nouă ore de Black Friday

evoMAG a înregistrat 5.000 de comenzi în primele nouă ore de Black Friday
scris 18 nov 2016

Magazinul online de produse IT evoMAG a înregistrat peste 5.000 de comenzi în primele nouă ore de Black Friday, eveniment care a început vineri la ora 00.00, iar pentru 1.000 de comenzi a fost început procesul de livrare, a anunțat compania, precizând că stocul este deja epuizat pentru 20% dintre produsele care au intrat în campania de Black Friday.

"Ne-am dimensionat bine așteptările și am fost pregătiți pentru a prelua volumul mare de trafic și, implicit, de comenzi. Așa am reușit să asigurăm funcționarea site-ului 99,9% din timp. Până la ora 09:00 am avut peste 5.000 de comenzi, cu un vârf de trafic de peste 35.000 de vizitatori unici simultan. Avem deja stoc epuizat pentru 20% dintre produsele care au intrat în campania de Black Friday”, a declarat directorul general al evoMAG, Mihai Pătrașcu, conform News.ro.

Cele mai căutate produse au fost telefoanele mobile, televizoarele, gadget-urile și produsele pentru copii.

Cât privește traficul total, de la momentul startului campaniei de Black Friday și până la ora 09:00, au intrat pe evoMAG.ro peste 200.000 de vizitatori unici, 35% din trafic fiind de pe mobil. Magazinul online de produse IT evoMAG are reduceri de până la 10.000 de euro pentru apartamente de Black Friday.

Reducerile vor fi active timp de trei zile, în perioada 18 noiembrie - 20 noiembrie, "în limita stocului disponibil".

Black Friday la Fashion Days: număr record de comenzi pe telefoane mobile în primele patru ore, de 2,7 ori mai multe ca în 2015 CITEȘTE ȘI Black Friday la Fashion Days: număr record de comenzi pe telefoane mobile în primele patru ore, de 2,7 ori mai multe ca în 2015

Magazinul online de produse IT evoMAG, deținut de firma Evolution Prest Systems, mizează pe vânzări de aproximativ 4,5 milioane de euro în perioada de Black Friday, în creștere cu 50% față de vânzările de anul trecut din cadrul aceluiași eveniment.

Black Friday - Vinerea Neagră - este ziua care urmează Zilei Recunoștinței în Statele Unite și care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun.

Comercianții români au preluat acestă sărbătoare, care în acest an are loc în data de 18 noiembrie. Totuși, unii retaileri anunță reduceri și înainte sau după ziua evenimentului. Cele mai mari companii care oferă reduceri cu ocazia Black Friday în România sunt eMag.ro, evoMag, Elefant.ro, Flanco, Ikea sau Carrefour.

viewscnt
Afla mai multe despre
evomag
black friday 2016