Facebook lansează un instrument pentru transferul fotografiilor pe alte platforme

Facebook lansează un instrument pentru transferul fotografiilor pe alte platforme
scris 2 dec 2019

Utilizatorii celei mai mari rețele sociale vor putea în curând să-și copieze cu un singur click în cadrul altor servicii toate pozele postate de-a lungul timpului pe Facebook.

Facebook anunță începerea implementării unei funcții care le va permite utilizatorilor săi să copieze pe alte platforme și rețele sociale toate pozele postate pe propriul profil.

Nu este vorba de o aplicație dedicată, ci de un instrument implementat chiar în cadrul rețelei sociale.

Acesta va putea fi găsit în secțiunea “Your Facebook Information” din cadrul paginii de configurare a rețelei sociale, aceeași secțiune de unde utilizatorii își pot descărca toate informațiile personale de pe Facebook.

Scanarea facială devine obligatorie în China la cumpărarea unui serviciu mobil CITEȘTE ȘI Scanarea facială devine obligatorie în China la cumpărarea unui serviciu mobil

Instrumentul a fost construit pe baza codului creat de Facebook în cadrul proiectului open-source Data Transfer Project. DTP este o inițiativă Google pentru migrarea datelor între platforme, susținută alături de Facebook de companii precum Microsoft, Twitter și Apple.

Primul serviciu pe care utilizatorii vor putea să-și copieze pozele de pe Facebook va fi Google Photos. Facebook promite că va adăuga, în timp, suport și pentru alte platforme.

Noul instrument este pentru început disponibil doar în Irlanda, urmând să fie lansat la nivel global undeva în prima jumătate a anului viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
fotografii
transfer
google photos