Fostul director de vânzări al Ymens Teamnet a preluat conducerea IDC Romania

Fostul director de vânzări al Ymens Teamnet a preluat conducerea IDC Romania

Alina Georgescu, director general IDC Romania

Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 15 sep 2016

Fostul director de vânzări al Ymens Teamnet, Alina Georgescu, a preluat conducerea IDC România, post rămas vacant după plecarea lui Laurențiu Popescu la Bitdefender.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“În noul său rol, Alina Georgescu va coordona activitatea IDC în România și va fi responsabilă pentru dezvoltarea strategiei comerciale pentru toate liniile de business ale companiei precum: cercetare de piață, servicii de consultanță și conferințe, cu focus pe programul de IT Executive Programme. Din această poziție, Alina Georgescu va susține demersul clienților noștri de a accelera procesul de transformare digitală, prin înțelegerea noilor tehnologii de dezvoltare și implementarea unei strategii de succes”, se arată într-un comunicat al IDC remis Profit.ro.

Înainte de a se alătura echipei IDC România, Alina Georgescu a lucrat în domeniul IT. Cu o experiență de peste 13 ani, ea a deținut anterior poziții cheie de management în alte companii din industrie. În ultimii ani, Georgescu a coordonat activități de business development si vânzări din poziții precum Sales Director al Ymens, Business Development Executive al Global Business Services sau Country Manager for Business Partner Organization și Mid Market în cadrul IBM România și Moldova.

International Data Corporation (IDC) este principalul furnizor mondial de informații despre piață, servicii de consultanță și evenimente pentru piețele tehnologiei informației, telecomunicațiilor și tehnologiei de consum.

Cu o echipă de peste 1.100 de analiști, IDC furnizează expertiza globală, regională și locală despre tehnologie, tendințe și oportunitățile de business în peste 110 țări din întreaga lume. operează în România de peste 15 ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
idc romania
director general
numire