FOTO Amazon a prezentat a doua versiune a căștilor sale Echo Buds

FOTO Amazon a prezentat a doua versiune a căștilor sale Echo Buds
scris 15 apr 2021

Amazon a prezentat a doua versiune a căștilor sale Echo Buds, care au dimensiuni mai mici și un preț promoțional care pornește de la 99 de dolari, acestea incluzând unele funcții existente la căștile AirPods Pro ale Apple, care costă 249 de dolari, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Căștile sunt ultimul efort al Amazon de a atrage cumpărători care nu doresc Apple și pe cei care doresc să utilizeze produsele Echo și să se folosească de asistentul vocal Alexa oriunde se află în raza de acțiune Bluetooth, scrie News.ro.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

Noile căști Echo Buds au o funcție de anulare a zgomotului, la fel ca AirPods Pro.

Amazon afirmă că aceste căști blochează de două ori mai mult zgomotul de fond decât primul său model. Funcția oferă o ascultare mai bună în locuri precum cabinele de avioane sau străzile aglomerate.

Amazon pare să fi răspuns multor reclamații pe care le-a primit pentru prima versiune a Echo Buds. Căștile sunt cu 20% mai mici decât prima generație și ar trebui să fie mai confortabile datorită unei reproiectări și a unei varietăți de forme din cauciuc care vin cu căștile.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

De asemenea, căștile vin cu o husă de transport care este cu 40% mai compactă decât modelul mai vechi.

Și, în cele din urmă, căștile a nevoie de un încărcător USB-C mai modern, care ar putea fi deja disponibil pentru laptop, tabletă sau telefon.

De asemenea, cumpărătorii pot opta pentru o carcasă care suportă încărcarea fără fir, o caracteristică oferită și de Apple, la un cost suplimentat de 20 de dolari.

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

Amazon a spus că fiecare cască are trei microfoane, pentru a ajuta la îmbunătățirea calității audio în medii zgomotoase. De asemenea, microfoanele ajută Alexa să audă mai bine și să îmbunătățească claritatea vocii utilizatorilor în apelurile telefonice.

Amazon a introdus o funcție care ajută la găsirea căștillor pierdute, spunând doar ”Alexa, găsește-mi căștile”, similar cu softul Apple Find My. A

lexa va oferi, de asemenea, indicații de transport public în șapte orașe - New York, Seattle, San Francisco, Chicago, Boston, Jersey City și Philadelphia. Suportul pentru alte orașe va fi lansat în următoarele luni, a arătat compania.

Amazon afirmă că a doua generație a căștilor Echo Buds va oferi cinci ore de redare a muzicii, cu anularea zgomotului activat (sau 6,5 ore dacă funcția de anulare a zgomotului este oprită) și până la patru ore de convorbiri telefonice.

Echo Buds vor fi lansate pe 13 mai, în culorile alb și negru.

Prețul căștilor pornește de la 99 de dolari pentru modelul obișnuit sau 119,99 dolari pentru o versiune cu carcasă de încărcare fără fir. După o perioadă promoțională care se va încheia pe 12 mai, acestea vor costa 119,99 de dolari, respectiv 139,99 de dolari.

FOTO Amazon a prezentat a doua versiune a căștilor sale Echo Buds

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
echo buds