FOTO Conducerea Deutsche Telekom s-a urcat pe un excavator

FOTO Conducerea Deutsche Telekom s-a urcat pe un excavator Galerie foto

Foto LinkedIn Tim Höttges

Profit.ro
Profit.ro
scris 22 feb 2022

Conducerea Deutsche Telekom, aflată în Grecia la invitația prim-ministrului elen, s-a urcat pe un excavator pentru a reliefa astfel seriozitatea cu care compania tratează investițiile în lucrări aferente dezvoltării sistemului 5G.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

IMAGINI POT FI VĂZUTE ÎN MATERIAL ȘI ÎN GALERIA FOTO

"Motivul vizitei mele a fost invitația prim-ministrului de a vorbi despre importanța suveranității digitale a Europei. Despre necesitatea unei piețe unice digitale. Despre condițiile-cadru ale industriei telco și finanțarea extinderii infrastructurii și a noilor tehnologii care ne așteaptă. Disponibilitatea Greciei de a face față provocărilor după criza financiară și de a pune în aplicare schimbări pas cu pas îmi confirmă faptul că a fost corect să ne dublăm investițiile în implementarea fibrelor acolo și, de asemenea, să ne creștem obiectivele pentru #5G lansare", a spus CEO-ul Tim Höttges.

Grecia a digitalizat aproape 1.500 de procese administrative în ultimii ani.

Acționarul majoritar al Telekom Romania Communications este grupul elen OTE. La rândul său, grupul OTE este deținut în proporție de 46% de grupul german Deutsche Telekom. 

În luna noiembrie, informațiile Profit.ro vizând faptul că Telekom Romania Communications (fosta Romtelecom) și Orange au ajuns la o înțelegere pentru preluarea operațiunilor aferente rețelelor fixe de către grupul francez au fost confirmate oficial. 

Foto LinkedIn Tim Höttges

Foto LinkedIn Tim Höttges

Recent, OTE a finalizat și achiziția participației de 30% pe care nu o deținea la Telekom Romania Mobile Communications (TKRM - fosta Cosmote), tranzacție cerută de Comisia Europeană pentru aprobarea preluării Telekom Romania Communications de către Orange.

Anterior, Profit.ro a anunțat că OTE estimează că va plăti 59,5 milioane de euro pentru cumpărarea acestui pachet.

Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

Achiziția pachetului de 30% din acțiunile TKRM a fost finalizată, OTE ajungând la o deținere de 99,99% la fostul Cosmote.

Prețul achiziției s-a ridicat la 58,9 milioane de euro, ușor sub suma de 59,5 milioane de euro estimată anterior.

viewscnt
Afla mai multe despre
ote
telekom
orange romania
telekom romania communications
cosmote
tkrm
comisia europeana