FOTO Google Maps lansează modul Incognito

FOTO Google Maps lansează modul Incognito
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 nov 2019

Utilizatorii pot activa noul Incognito Mode pentru a preveni salvarea în anumite momente și locuri a activității înregistrate și transmise către Google.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare.

La șase luni de când a fost anunțat cu surle și trâmbițe, Google a început implementarea modului Incognito în Google Maps, un mod care va preveni salvarea istoricului atunci când este activat.

Disponibil pe Android, Incognito Mode funcționează într-un mod similar opțiunii omonime din browser-ele web, inclusiv din Google Chrome. Locurile vizitate și căutările realizate nu vor fi salvate atunci când Incognito Mode este activat.

Activarea modului Incognito se va face apasând pe poza de profil din bara de căutare și alegând opțiunea “Turn on Incognito Mode” din meniul deschis.

ULTIMA ORĂ Tranzacție: Google cumpără Fitbit, compania care a preluat producătorul român de ceasuri inteligente Vector Watch și are la București cel mai mare centru R&D din afara SUA CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Tranzacție: Google cumpără Fitbit, compania care a preluat producătorul român de ceasuri inteligente Vector Watch și are la București cel mai mare centru R&D din afara SUA

Folosirea acestei funcții nu este sinonime cu prevenirea urmăririi la care orice utilizator de smartphone este supus de producătorii de telefoane, aplicații și de furnizorii de internet în unele cazuri.

Funcționalitatea Incognito Mode este limitată la nivelul aplicației Google Maps. Posibilitățile de urmărire sunt multe extinse în afara acestei aplicații și includ majoritatea conexiunilor telefonului mobil.

Despre lansarea pe iOS a aceste funcții nu se știe oficial decât că “va veni curând”.

FOTO Google Maps lansează modul Incognito

viewscnt
Afla mai multe despre
google
maps
incognito
intimitate