FOTO LG lansează un monitor ultrawide de 49 de inch pentru business

FOTO LG lansează un monitor ultrawide de 49 de inch pentru business
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 ian 2019

Producătorul coreean LG a prezentat un nou monitor ultrawide dedicat domeniului business, a cărui dimensiune îl recomandă celor care fac multitasking.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

49 de inch a devenit deja dimensiunea preferată de producători pentru monitoarele ultrawide de top, iar noul 49WL95C al celor de la LG are un raport al imaginii de 32:9.

Cu o rezoluție Dual QHD de 5.120 x 1.440 pixeli, noul monitor LG va fi pe placul lucrătorilor care practică job-uri ce includ mult multitasking, deoarece va acomoda lejer mai multe ferestre pe ecran.

49WL95C este compatibil cu tehnologia HDR 10 și dispune de două difuzoare de 10 W care promit un bas puternic, ceea ce-l recomandă inclusiv pentru filme și muzică.

VIDEO Jocul celor de la Epic Games, Fortnite, a înregistrat cea mai bună lună CITEȘTE ȘI VIDEO Jocul celor de la Epic Games, Fortnite, a înregistrat cea mai bună lună

Monitorul poate fi reglat în orice direcție, inclusiv pe înălțime, iar conectivitatea USB-C înseamnă că un singur cablu poate fi folosit atât pentru alimentarea de la PC, cât și pentru transmiterea imaginii către acesta.

Simultan cu noul monitor ultrawide, LG a anunțat și două monitoare pentru gaming, 27GL850G și 38GL950G, de 27 inch respectiv 38 de inch. Cele două au ecrane QHD Nano IPS și o rată de împrospătare de 144 Hz ce se sincronizează cu imaginea emisă de placa video prin tehnologia G-Sync a celor de la Nvidia.

Producătorul coreean nu a anunțat prețurile și disponibilitatea noilor sale monitoare.

FOTO LG lansează un monitor ultrawide de 49 de inch pentru business

viewscnt
Afla mai multe despre
lg
monitor
ultrawide