FOTO Samsung ar putea grăbi lansarea următorului flagship

FOTO Samsung ar putea grăbi lansarea următorului flagship
scris 19 oct 2020

Imagini și informații noi pe surse legate de următoarea serie Galaxy S vin să scoată la lumină nu doar cum vor arăta telefoanele, ci și o parte a specificațiilor tehnice și potențiala dată a lansării.

Galaxy S21 sau S30 - încă nu este clar cum va continua Samsung numărătoarea după ce a sărit de la 10 la 20 - ar urma să fie prezentat deja în prima lună a anului viitor. Seria se pare că va cuprinde trei modele.

Versiunea standard va avea ecran de 6,2 inch, în vreme ce Plus și Ultra ar trebui să graviteze în jurul a 6,7 inch și 6,9 inch. La toate trei camere frontală va fi montată în centrul părții superioare a ecranului.

De la iPhone, în piața automobilelor electrice CITEȘTE ȘI De la iPhone, în piața automobilelor electrice

Numărul camerelor foto va fi diferit în funcție de versiune și va putea ajunge, în cazul celui mai scump model, la patru camere. Modulul foto de pe spate va ieși mult mai mult în relief față de generația anterioară, ceea ce ar putea fi neplăcut pentru unii utilizatori, dar poate însemna și că vor fi folosite lentile care oferă un nivel mai mare de mărire.

FOTO Samsung ar putea grăbi lansarea următorului flagship

Versiunea Ultra, din câte se pare, va împrumuta un truc de la seria Galaxy Note pentru a se diferenția de restul modelelor din serie - va oferi suport pentru stylus-ul S-Pen care va putea fi folosit pentru desen și scris de mână.

FOTO Samsung ar putea grăbi lansarea următorului flagship

Interesant este că Samsung nu a ales să mărească numărul modelelor din serie, așa cum a făcut Apple cu iPhone, ci a rămas la trei. Producătorul coreean ar putea face, însă, acest pas cu următoarea serie de flagship-uri Galaxy Note.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy
smartphone flagship