FOTO Samsung și-a prezentat noile smartphone-uri pliabile, Galaxy Z Fold3 și Galaxy Z Flip3

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 aug 2021

După vânzările slabe ale noii serii Galaxy S21, Samsung revine în atenție cu două noi modele de smartphone-uri pliabile, Galaxy Z Fold3 și Galaxy Z Flip3, care nu aduc multe îmbunătățiri față de modelele anterioare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Imagini pot fi văzute în GALERIA FOTO

Ecranul principal al lui Galaxy Z Fold3 este un AMOLED de 7,6 inch, cu 120HZ rată de refresh. Aceeași rată de refresh se păstrează la ecranul secundar, de 6,2 inch.

La fel ca Xiaomi, Samsung a reușit să ascundă camera foto frontală (4MP) sub ecran. În fapt, Fold3 este primul smartphone Samsung cu această tehnologie.

VIDEO Xiaomi a prezentat Mix 4, un smartphone cu camera frontală ascunsă sub ecran CITEȘTE ȘI VIDEO Xiaomi a prezentat Mix 4, un smartphone cu camera frontală ascunsă sub ecran

Noul flagship pliabil al producătorului coreean a rămas în urmă pe partea foto, folosind o configurație similară cu cea de anul trecut: camera principală de 12MP, cameră ultrawide de 12MP și una tele de 12MP, capabilă doar de 2X zoom optic.

La interior, Galaxy Z Fold3 are un chipset Snapdragon 888, nici el cel mai nou chipset posibil, 12GB RAM și 256GB/512GB spațiu de stocare. Bateria are 4.400mAh, mai mică chiar decât cea de anul trecut.

Galaxy Z Fold3 va fi disponibil din 27 august și va costa de la 1.799 euro.

 

Modelul mai modest, cu un format similar vechilor telefoane cu clapetă, Galaxy Z Flip3, are un ecran principal de 7,6 inch, cu 120HZ. Există și un ecran secundar, bun pentru notificări, de doar 1,9 inch.

Sistemul foto este compus din doar două camere în acest caz, o cameră principală de 12MP și un ultrawide, tot cu 12MP. Camera frontală, ascunsă și ea sub ecran, are 10MP, la fel ca cea de anul trecut.

La interior există un chipset Snapdragon 888, 8GB RAM, 128GB/256GB stocare și o baterie de 3.300 mAh.

Galaxy Z Flip3 va intra pe piață pe 26 august și va costa de la 1.049 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
galaxy z fold3
galaxy z flip3