Furnizorul clujean de soft AROBS cumpără 2 companii din Olanda și Belgia

Furnizorul clujean de soft AROBS cumpără 2 companii din Olanda și Belgia

Voicu Oprean

Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 9 iul 2018

Furnizorul de soluții IT AROBS Transilvania Software, înființat și controlat de antreprenorul clujean Voicu Oprean, a cumpărat două companii din Belgia și Olanda, evaluate împreună la 1,3 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Cele două noi subsidiare ale AROBS,  CoSo by Arobs B.V. și CoSo by Arobs BVBA, vor completa completa portofoliul companiei clujene pe segmentele de management al flotei, automatizarea proceselor și soft educațional.

Cele două companii au, în prezent, 10 angajați. Printre clienții importanți ai CoSo se numără Alpega, Emerson, BASF și Schneider.

Acțiunile Xiaomi au scăzut cu până la 6% la debutul la bursa din Hong Kong CITEȘTE ȘI Acțiunile Xiaomi au scăzut cu până la 6% la debutul la bursa din Hong Kong

AROBS a fost fondată în 1998, la Cluj, de antreprenorul clujean Voicu Oprean. Sistemul de monitorizare de flote al companiei, prin care firmele de distribuție pot urmări comenzile agenților este lider pe piața de profil.

Cu aproape 500 de angajați în România, AROBS  a încheiat anul trecut cu afaceri de circa 92 milioane de lei. Pe plan internațional, furnizorul de soluții software deține birouri și subsidiare și în Germania, Ungaria, Republica Moldova și Indonezia.

viewscnt
Afla mai multe despre
arobs
voicu oprean
it
soft
software
coso
belgia
olanda
cluj