Furnizorul de servicii de plăți ACI Worldwide se extinde și face angajări la centrul de dezvoltare din Timișoara

Furnizorul de servicii de plăți ACI Worldwide se extinde și face angajări la centrul de dezvoltare din Timișoara
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 11 iul 2017

Furnizorul global de soluții de plăți ACI Worldwide a inaugurat astăzi noul său birou din Timișoara, aflat în cladirea UBC 2 din ansamblul Openville, construit de Grupul Iulius, deținut de omul de afaceri Iulian Dascălu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

ACI Worldwide a anunțat încă de anul trecut că a decis să închirieze 3.500 de metri pătrați în UBC 2, spațiul fiind destinat extinderii Centrului Est-European de Dezvoltare din Timișoara.

Ca parte a acestei extinderi, compania a anunțat astăzi că va angaja încă 50 de persoane la Timișoara, pe lângă cei 200 de angajați pe care îi are în prezent.

Inaugurarea noului birou din UBC 2 a venit după extinderea recentă a sediului central al ACI din Naples, Florida, și a centrului de date din Limerick, Irlanda.

ACI Worldwide își desfășoară activitatea în Timișoara de peste zece ani. Compania și-a sporit considerabil prezența regională ajungând, în prezent, la peste 200 de specialiști, care lucrează în R&D (cercetare și dezvoltare) sau pentru managementul de proiecte. La nivel global, compania asigură servicii de plăți electronice pentru peste 5.100 de organizații din întreaga lume.

Inaugurat în ianuarie, UBC 2 este primul din cele șapte imobile office ale ansamblului Openville, dezvoltat în proximitatea Iulius Mall Timișoara. Clădirea de 11 etaje are o suprafață închiriabilă de 18.000 metri pătrați. Printre chiriașii imobilului se mai numără Ness Software Engineering Services, Autoliv și policlinica Regina Maria.

Datorită localizării în ansamblul multifuncțional, persoanele care vor lucra în spațiile office vor avea acces la o gamă extinsă de servicii: de la restaurante, cafenele și magazine, până la locuri de parcare, săli de conferință și parc.

Openville reprezintă o investiție în valoare de peste 220 milioane de euro, fiind al doilea ansamblu de tip mixed-use din portofoliul grupului Iulius, după Palas Iași.

Recent, Grupul Iulius și Atterbury Europe au înființat un fond financiar comun, cu cote egale de participare, pentru dezvoltarea ansamblului Openville din Timișoara.

viewscnt
Afla mai multe despre
aci worldwide
timisoara
cercetare
birou
iulius
iulian dascalu
openville
ubc 2