Galaxy Fold are probleme serioase

Galaxy Fold are probleme serioase
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 apr 2019

Smartphone-ul pliabil al celor de la Samsung s-a defectat de patru ori în două zile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Patru unități ale primului smartphone pliabil Samsung, Galaxy Fold, s-au defectat într-un mod similar chiar când se aflau în posesia jurnaliștilor care trebuiau să le testeze pentru a scrie o recenzie.

Modelele de Galaxy Fold primite spre testare de Bloomberg, CNBC, The Verge și MKBHD au sfârșit toate cu ecranul spart după doar câteva zile în care s-au aflat în posesia jurnaliștilor.

Galaxy Fold a dezvoltat o umflătură a ecranului după folosirea de câteva ori a mecanismului de pliere, umflătură care a dus ulterior la spargerea pur și simplu a ecranului.

Apple și Qualcomm anunță încheierea litigiului CITEȘTE ȘI Apple și Qualcomm anunță încheierea litigiului

Cele patru cazuri se încadrează în două situații diferite. În două cazuri a fost dezlipit stratul protector al ecranului, în celelalte două acesta a rămas lipit pe ecran.

Galaxy Fold vine cu un strat protector lipit pe ecran, care, spun cei de la Samsung, nu ar trebui dat jos. La orice alt smartphone stratul protector este opțional și de cele mai multe ori este cumpărat și montat de utilizator.

Cert este că ecranul lui Galaxy Fold s-a spart atât cu, cât și fără ecranul de protecție montat.

Samsung a emis un comunicat în care anunță atât că va investiga problemele, cât și că se va asigura că informația potrivit căreia stratul de protecție nu trebuie dat jos va ajunge la utilizatori.

Producătorul coreea susține că Galaxy Fold rezistă la 200.000 de plieri, însă această cifră pare departe de ceea ce s-a întâmplat cu cele patru unități trimise presei.

Galaxy Fold urmează a fi lansat oficial la începutul lunii mai și va costa 1.980 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy
fold
smartphone