Google extinde disponibilitatea serviciului Google Play Games

Google extinde disponibilitatea serviciului Google Play Games
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 nov 2022

Google Play Games, serviciu care facilitează accesul la jocurile de Android pe PC-urile cu Windows, este lansat în mai multe țări, chiar dacă, deocamdată, funcționează doar cu un număr redus de titluri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Lansat în variantă beta limitată în septembrie, Google Play Games își deschide acum porțile pentru mai mulți utilizari, dar rămâne în stadiu beta.

Până acum, acesta era disponibil unui număr limitat de utilizatori din Hong Kong, Coreea de Sud și Taiwan. Acum, serviciul poate fi folosit în Statele Unite, Canada, Mexic, Brazilia, Indonezia, Filipine, Singapore și Malaezia.

Google Play - indicat că găzduiește aplicații cu malware de la un dezvoltator recidivist CITEȘTE ȘI Google Play - indicat că găzduiește aplicații cu malware de la un dezvoltator recidivist

În acest stadiu, doar 85 de jocuri de Android sunt disponibile prin intermediul serviciului pe PC-urile cu Windows. Printre acestea se numără 1945 Air Force, Blade Idle, Cookie Run: Kingdom și Evony: The King’s Return.

Pe de altă parte, Google Play Games oferă deja posibilitatea sincronizării progresului, astfel că un joc început pe un telefon cu Android poate fi continuat cu ușurință pe un PC cu Windows.

În paralel cu serviciul dezvoltat de Google, Microsoft colaborează cu Amazon pentru a aduce pe Windows jocurile și aplicațiile de Android disponibile în magazinul de aplicații deținut de Amazon.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
google play games
jocuri
android
windows