Google integrează chatbot-ul Bard cu serviciile companiei

Google integrează chatbot-ul Bard cu serviciile companiei
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 sep 2023

Chatbot-ul Bard, lansat de Google în urmă cu doar câteva luni, urmează a fi integrat cu servicii precum Gmail, Drive, Maps și YouTube.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Google anunță că va realiza integrarea chatbot-ului Bard cu mai multe dintre serviciile companiei. Utilizatorii vor putea folosi această integrare pentru operațiuni precum rezumarea documentelor și a mesajelor electronice.

Informațiile extrase cu ajutorul chatbot-ului pot fi folosite pentru a genera alte documente. De exemplu, cifrele extrase dintr-un document pot fi folosite pentru a crea un grafic.

Google extinde suportul pentru Chromebook CITEȘTE ȘI Google extinde suportul pentru Chromebook

„Este primul model lingvistic care integrează cu adevărat datele personale ale utilizatorilor” spune Jack Krawczyk, șeful de produs.

Bard va putea extrage informații și din alte servicii Google, precum Maps, YouTube și Flights. Spre exemplu, utilizatorul poate cere chatbot-ului să-i spună care este situația unui zbor.

Google încearcă să liniștească de la început preocupările legate de intimitate. Compania spune că funcționalitatea nu va fi activată în mod implicit și că AI-ul nu va folosi informațiile la care primește acces pentru antrenare.

Gigantul american plănuiește să extindă, în viitor, numărul serviciilor cu care se integrează Bard.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
chatbot
bard
gmail
drive
youtube