IBM a cumpărat Turbonomic

IBM a cumpărat Turbonomic
scris 30 apr 2021

Compania de tehnologie IBM a cumpărat Turbonomic, companie care dezvoltă instrumente pentru îmbunătățirea performanței aplicațiilor de cloud, cu o sumă raportată între 1.5 miliarde și 2 miliarde dolari.

Software-ul dezvoltat de Turbonomic folosește inteligența artificială pentru scalarea și gestionarea aplicațiilor cross-cloud, arată TechCrunch.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

IBM a înregistrat o cifră de afaceri cu 0,9% mai mare în primul trimestru, la 17,7 miliarde dolari, versus perioada similară din 2020, după ce ultimul trimestru al anului trecut înregistrase o scădere de 6%.

 

Rezultatul semnalează o revenire a cererii, conform companiei.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

International Business Machines (IBM) a anunțat în toamnă că se divizează în două companii publice, după ani de zile de eforturi făcute de prima mare companie de calculatoare din lume de a-și diversifica activitățile, pentru a se concentra pe serviciile de cloud computing care aduc marje ridicate de profit.

Noua companie va avea 90.000 de angajați, iar structura sa de conducere va fi decisă în câteva luni, a declarat directorul financiar al IBM, James Kavanaugh.

IBM, care în prezent are peste 352.000 de angajați, a anunțat că se așteaptă să înregistreze cheltuieli de aproape 5 miliarde de dolari legate de separare și schimbările operaționale.

viewscnt
Afla mai multe despre
ibm
cloud computing