Instagram lansează postările în format text

Instagram lansează postările în format text
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 dec 2022

Rețeaua socială care, de când există, s-a concentrat doar pe imagine și video, are acum un format de postare prin care utilizatorii pot scrie un număr limitat de caractere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Instagram a lansat un format de postare a update-urilor textuale, care seamănă într-o oarecare măsură cu postările de pe Twitter, dar sunt dedicate mai degrabă doar persoanelor apropiate și cunoscuților.

Noua facilitate se numește Notes și permite utilizatorilor să scrie doar până la 60 de caractere, ceea ce este o limitare destul de drastică, dar ar putea încuraja utilizatorii să fie mai creativi și să sintetizeze mai bine ceea ce au de spus.

Proiect bipartizan în Congresul SUA pentru interzicerea platformei de socializare TikTok CITEȘTE ȘI Proiect bipartizan în Congresul SUA pentru interzicerea platformei de socializare TikTok

Aceste postări nu vor fi publice. Ele vor putea fi văzute doar în cadrul secțiunii de comunicare directă, deasupra convorbirilor cu alți utilizatori.

Vizibilitatea postărilor în noul format va fi limitată, utilizatorii putând alege ca acestea poată fi văzute doar de urmăritori sau doar de persoanele din lista de prieteni apropiați.

Totodată, Instagram a început testarea propriei clone de BeReal, pe care o numește Candid Stories. Aceasta permite utilizatorilor ca, o singură dată pe zi, la o anumită oră, să facă și să posteze două poze, una cu camera frontală și una cu cea de pe spatele telefonului.

Începând de miercuri, formatul Candid Stories este testat doar în Africa de Sud.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
text
bereal