iOS 16.2 va fi lansat în decembrie

iOS 16.2 va fi lansat în decembrie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 nov 2022

Apple va lansa al doilea update important pentru iOS 16 în luna decembrie, iar acesta va aduce o serie noutăți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Așteptat undeva la jumătatea lunii decembrie, conform surselor citate de Bloomberg, iOS 16.2 va fi lansat împreună cu versiunea corespondentă pentru iPad, iPadOS 16.2.

Disponibil deja pentru testare în stadiu beta, iOS 16.2 va veni cu Live Activities pentru notificările generate de aplicația Apple TV. Informațiile din aceste notificări (evenimentele din timpul meciurilor, evoluția scorului) vor fi actualizate și modificate în timp real în cadrul notificărilor.

VIDEO China carantinează \ CITEȘTE ȘI VIDEO China carantinează "orașul iPhone"

O altă noutate va fi widget-ul Sleep, care va afișa informații despre modul în care a dormit utilizatorul direct pe Lock Screen. Acest widget va afișa atât durata, cât și calitatea somnului.

iOS 16.2 va aduce și o nouă aplicație, numită Freeform. Prezentată de Apple în cadrul WWDC din vară, această oferă funcții de colaborare pe o tablă virtuală, unde prietenii sau colegii de birou pot desena, scrie sau adăuga conținut multimedia.

iPadOS 16.2, pe de altă parte, va aduce suportul pentru monitoare externe, care, din cauza noului Stage Manager, va fi disponibil doar pe cele mai noi tablete ale companiei.

Dincolo de aceste noutăți, este posibil ca cele două update-uri să includă și patch-uri de securitate. Începând cu iOS 16, patch-urile de securitate pot fi instalate și separat de update-ul principal.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ios 16.2
iphone