Lenovo lansează smartphone-ul ThinkPhone by Motorola

Lenovo lansează smartphone-ul ThinkPhone by Motorola
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 apr 2023

La nouă ani după ce a cumpărat Motorola, Lenovo lansează primul smartphone care folosește în nume ambele branduri și deschide calea unei noi serii de dispozitive mobile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Lenovo ThinkPhone by Motorola este promovat drept un dispozitiv de business care funcționează bine în tandem cu un laptop ThinkPad.

Acesta are multe dintre caracteristicile standard ale unui flagship mainstream. Sub ecranul OLED de 6,5 inch cu rezoluție 1080p și 144Hz rată de împrospătare se ascunde un chipset Snapdragon 8 Plus Gen 1.

WhatsApp poate fi folosit pe mai multe telefoane CITEȘTE ȘI WhatsApp poate fi folosit pe mai multe telefoane

Memoria RAM poate fi de 8GB sau 12GB, în vreme ce în ceea ce privește spațiul de stocate clienții vor putea alege între 128GB și 512GB. Bateria are o capacitate de 5.000mAh.

Sistemul foto este compus din trei camere - 50MP wide, 13MP ultrawide și 2MP profunzime. Dispozitivul beneficiază de certificarea IP68 pentru rezistență la apă și praf.

Noul smartphone Lenovo cooperează cu laptopurile ThinkPad prin intermediul unei aplicații numite Think 2 Think, care permite, printre altele, partajarea datelor, a textului copiat în clipboard și altele.

Lenovo ThinkPhone by Motorola va costa de la 700 de dolari, ceea ce-l face o alternativă atractivă la multe alte flagship-uri cu Android lansate anul acesta.

viewscnt
Afla mai multe despre
lenovo
smartphone
thinkphone
motorola
android