Lenovo lansează un Chromebook cu ecran OLED

Lenovo lansează un Chromebook cu ecran OLED
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 sep 2021

Ecranele OLED sunt cel mai recent trend pe piața laptopurilor, iar Lenovo va folosi această tehnologie atât pe laptopurile cu Windows, cât și pe cele cu Chrome OS.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Lenovo a prezentat Chromebook-ul IdeaPad Duet 5, un laptop cu ecran OLED de 13,3 inch, în jurul căruia producătorul vrea să construiască o serie întreagă de produse.

Ecranul OLED este punctul de atracție al noului portabil, despre care compania spune că acoperă complet gama DCI-P3 și că emite cu 70% mai puțină lumină albastră decât un ecran LCD.

Microsoft a cumpărat un startup australian de editare video CITEȘTE ȘI Microsoft a cumpărat un startup australian de editare video

IdeaPad Duet 5 folosește un format detașabil, în care ecranul poate fi desprins de tastatură și folosit separat.

La baza Chromebook-ului stă Snapdragon 7c Gen 2 Compute Platform, cu 8GB RAM și 256GB spațiu de stocare - ca dotări maxime. Există și două porturi USB-C, suport pentru stylus și o baterie de 42WHr, despre care producătorul spune că ține până la 15 ore.

IdeaPad Duet 5 va fi disponibil din luna octombrie, la un preț de pornire de 430 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
lenovo
chromebook
oled