Logitech lansează trei dispozitive cu funcții de inteligență artificială pentru conferințe video

Logitech lansează trei dispozitive cu funcții de inteligență artificială pentru conferințe video
scris 22 ian 2021

Compania elvețiană Logitech anunță trei noi device-uri dedicate conferințelor video, axate pe colaborarea corporate de la distanță, cu suport pe soluții precum Zoom și Microsoft Teams.

Logitech a prezentat Rally Bar, Rally Bar Mini și Logitech RoomMate, trei produse prin intermediul cărora pot fi realizate conferințe video în cadrul companiilor, inclusiv autonom, fără nevoia de a fi conectate la un PC.

Rally Bar și Rally Bar Mini sunt dedicate camerelor medii și mici, oferind suport pentru rezoluții de până la 4K și un zoom optic 5X.

Uniunea Europeană anchetează practicile Google în domeniul publicității CITEȘTE ȘI Uniunea Europeană anchetează practicile Google în domeniul publicității

AI-ul integrat este implicat într-o serie de operațiuni menite să îmbunătățească partea video, detectând automat fețelor oamenilor și focalizând pe vorbitor, indiferent unde se află acesta în încăpere.

Același lucru este realizat și pentru componenta audio, unde setul de microfoane cu fascicule concentrează captarea pe cel care vorbește și încearcă să elimine zgomotele ambientale.

Rally Bar oferă suport pentru Zoom și Microsoft Teams, costând de la 4.000 de euro. Rally Bar Mini costă de la 3.000 de euro, iar versiunea pentru săli mari de conferință, RoomMate, începe de la 1.000 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
logitech
inteligență artificială
conferințe video