Magazinul de aplicații pentru iPhone are peste 100 de milioane de utilizatori pe lună în Europa

Magazinul de aplicații pentru iPhone are peste 100 de milioane de utilizatori pe lună în Europa
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 apr 2023

Obligată de noua Lege europeană a serviciilor digitale, Apple a făcut public numărul de utilizatori pentru App Store și alte câteva servicii ale companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, conform datelor oficiale, versiunea pentru iOS a magazinului de aplicații gestionat de Apple are 101 milioane de utilizatori pe lună.

Versiunea pentru iPadOS are 23 de milioane de utilizatori, cea pentru macOS are 6 milioane, iar versiunile pentru tvOS și watchOS are câte un milion.

Amazon, Apple și alți 17 giganți ai tehnologiei figurează pe lista Uniunii Europene a platformelor online sau motoarelor de căutare ”foarte mari” CITEȘTE ȘI Amazon, Apple și alți 17 giganți ai tehnologiei figurează pe lista Uniunii Europene a platformelor online sau motoarelor de căutare ”foarte mari”

Apple a mai spus că serviciile Podcasts și Books au sub un milion de utilizatori fiecare.

Numărul utilizatorilor a fost calculat ca o medie lunară pentru perioada de șase luni care s-a încheiat în ianuarie 2023.

Conform noii legi a serviciilor digitale din Uniunea Europeană, sunt considerate „platforme online foarte mari” cele care au peste 45 de milioane de utilizatori pe lună. Acestea vor fi supune unor condiții mai stricte decât celelalte servicii și vor risca amenzi mai mari în caz de nerespectare a legislației.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
aplicații
iphone
app store