Microsoft a prezentat mai multe dispozitive din seria Surface

Microsoft a prezentat mai multe dispozitive din seria Surface
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 sep 2023

În cadrul unui eveniment dedicat seriei Surface și organizat joi în New York City, Microsoft a prezentat mai multe dispozitive portabile.

Urmărește-ne și pe Google News

Surface Laptop Studio 2 vine după un prim laptop al seriei care costa prea mult față de ceea ce oferea și vine acum cu cipuri și conexiuni îmbunătățite.

Păstrând vechiul design, Studio 2 are la bază a 13-a generație de cipuri Intel, alături de care există mai multe variante de plăci video Nvidia. Configurația maximă poate ajunge la 2TB stocare și 64GB RAM.

Microsoft introduce un asistent de inteligență artificială ”unificat” pentru platforma sa Windows 11 CITEȘTE ȘI Microsoft introduce un asistent de inteligență artificială ”unificat” pentru platforma sa Windows 11

Cu un cititor microSD, două porturi USB-C și un port USB-A, Surface Laptop Studio 2 va costa de la 2.000 de dolari.

Semnificativ mai ieftin, cu prețuri care încep de la 800 de dolari, va fi Surface Laptop Go 3, un portabil care promite o autonomie de până 15 ore.

Cu un ecran de 12,4 inch, Go 3 nu aduce schimbări de design, ci doar upgrade-uri interne față de modelul precedent. Alături de un procesor Intel din a 12-a generație, acesta va oferi până la 16GB RAM și 256GB stocare.

Surface Go 4, la fel ca celelalte două portabile, nu vine cu nimic schimbat din punct de vedere vizual, rezumându-se la mici upgrade-uri de performanță, precum procesorul Intel N200 și 8GB RAM, cu 64/128/256GB spațiu de stocare.

Disponibil din 3 octombrie, Go 4 va costa de la 580 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
surface
laptop