Microsoft aduce în mod oficial chatbot-ul Bing pe tastatura Swiftkey, inclusiv pe iPhone

Microsoft aduce în mod oficial chatbot-ul Bing pe tastatura Swiftkey, inclusiv pe iPhone
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 apr 2023

Chatbot-ul Bing poate fi accesat direct din tastatura Swiftkey, funcționalitatea fiind acum lansată oficial și disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După o foarte scurtă perioadă de beta, în care a fost disponibilă doar pe Android, integrarea chatbot-ului Bing în tastatura Swiftkey devine acum oficială și, cu aceeași ocazie, este lansată și pe iOS.

Pentru utilizatorii care folosesc tastatura virtuală a celor de la Microsoft, aceasta poate reprezenta cea mai facilă modalitate de a interacționa cu chatbot-ul Bing, mai rapidă și mai comodă decât instalarea unei aplicații separate.

Microsoft a avut nevoie de 5 ani să repare un bug care afecta Firefox CITEȘTE ȘI Microsoft a avut nevoie de 5 ani să repare un bug care afecta Firefox

Chatbot-ul Bing are trei funcții ce pot fi accesate direct din tastatura Swiftkey: Search, Chat și Tone.

Primele două nu au nevoie de prea multe explicații. Așa cum sugerează și numele, acestea permit realizarea căutărilor online prin intermediul chatbot-ului, respectiv comunicarea cu acesta.

Tone, pe de altă parte, pare a fi cea mai interesantă dintre cele trei. Prin aceasta, chatbot-ul devine un fel de editor, care poate rescrie textele pentru ca acestea să sune mai profesional, mai relaxat, mai politicos sau suficient de concis pentru a încăpea într-o postare pe rețelele sociale.

Aducerea acestor funcționalități pe iPhone este în mod special notabilă, deoarece aplicația Swiftkey pentru iOS nu a mai fost actualizată de foarte multă vreme, Microsoft anunțând chiar la un moment dat că va renunța la aceasta.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
chatbot
bing
tastatura
swiftkey
android
iphone