Microsoft lansează Copilot Pro

Microsoft lansează Copilot Pro
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 ian 2024

După modelul ChatGPT Plus, Microsoft a lansat Copilot Pro, un abonament care promite funcționalități suplimentare celor dispuși să plătească extra.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un abonament Copilot Pro va costa 20 de dolari per utilizator pe lună și oferă acces la o serie de funcții care nu există în varianta gratuită.

Dintre acestea se remarcă integrarea AI-lui în programele care compun suita de birou Microsoft 365.

FMI: AI-ul va afecta aproape 40% dintre meserii CITEȘTE ȘI FMI: AI-ul va afecta aproape 40% dintre meserii

De exemplu, în PowerPoint AI-ul va putea crea singur slide-uri pe baza comenzilor scrise, în Word acesta va putea rescrie paragrafe și rezuma documentele lungi, iar în Outlook va ajuta (sau va încurca) utilizatorii în compunerea răspunsurilor de e-mail-uri.

Aceste funcții vor fi disponibile, însă, doar dacă utilizatorii sunt dispuși să plătească două abonamente - o dată pentru suita office, a doua oră pentru Copilot Pro.

În plus, Microsoft promite că abonații vor dobândi acces la cele mai recente modele lingvistice pe care compania le va dezvolta și vor putea să-și construiască proprii chatboți personalizați.

Aceste funcții de AI ajung acum la utilizatorii finali, după ce, în ultimele lui, au putut fi folosite doar de companii.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
copilot pro
ai
chatbot